67737216_335574600659764_104042432387088

GOEDERENTRANSPORT

Een overzicht van onze diensten in het goederentransport.

Toch nood aan een andere dienst of speciale voorwaarden van transport ? Contacteer ons vrijblijvend en wij zoeken naar een oplossing.

 • TRANSPORT

  CONTAINERS

  Onze opleggers kunnen het transport verzorgen van containers met een formaat van 20, 30, 40 en 45 voet. Zo worden uw containers eenvoudig en snel getransporteerd naar hun bestemming. Of het nu van uw bedrijf naar klanten is of u een levering verwacht vanuit een haven of station

 • TRANSPORT

  HUIFWAGENS

  Wat u ook moet vervoeren, wij helpen u met passend vervoer. Wij hebben gesloten en open vrachtwagens ter beschikking van verschillende lengtes en laadvermogens. Onze gesloten vrachtwagens komen van pas bij het vervoeren van pallets, hout, staal, enz. Met onze open vrachtwagens kan u makkelijk een container vervoeren.

 • TRANSPORT

  KIPWAGENS

  Onze kipopleggers hebben het grootste laadvermogen: 25 ton en een laadvolume van 20m³. Desgewenst kan de oplegger afgesloten worden met een zeil. Eveneens hebben wij kipopleggers met isolatie voor het transport van warme asfalt.

 • TRANSPORT

  ADR-GOEDEREN

  Met reeds meer dan 25 jaar ervaring is Transport Taxi Marcel de ideale partner voor uw uitzonderlijk vervoer. Dankzij ons modern wagenpark en permanent bijgeschoolde chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw vracht probleemloos op zijn bestemming geraakt. Hoe groot of zwaar deze ook zijn.

 • WAREHOUSE

  OPSLAG

  Voor een betrouwbaar adres waar je met een gerust hart jouw voorraad kunt stockeren, moet je zeker contact opnemen met Taxi Marcel Herentals. Met onze op maat afgestemde mogelijkheden zorgen we voor flexible warehousing voor opslag van goederen voor een korte- of lange termijn. 

  We move you forward.

VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE 

WIJ KOMEN GRAAG LANGS VOOR EEN TOF GESPREK EN EEN LEKKERE TAS KOFFIE !

ONZE PLUSPUNTEN

FAMILIEBEDRIJF

Taxi Marcel Herentals is een echt familiebedrijf en een klinkende naam in de transportsector in Herentals.

Wij staan al drie generaties lang paraat om uw vracht veilig en wel op locatie te brengen.

BETROUWBAAR

We houden ons aan onze beloftes. Wij vinden het belangrijk dat we een goede relatie hebben met onze klanten en dat onze diensten van hoge kwaliteit zijn. Dit doen wij met een hecht team van medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw goederen snel en veilig vervoerd worden.

VEILIGHEID

Binnen Taxi Marcel staat veiligheid centraal. Door actief aan veiligheid te werken kan men schade en arbeidsongevallen vermijden, een betere werkomgeving creëren en een verhoogde tevredenheid bij zowel het personeel als de klant bekomen.

FLEXIBEL

De wens van de klant staat bij ons voorop. Wij bieden altijd een oplossing die het beste past bij wat u nodig heeft. Tijdens het gehele traject denken we actief met u mee en sturen we bij indien noodzakelijk. Op deze manier worden transportopdrachten vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.

105970845_271117690869611_37709020310378

CONTACTEER ONS

CONTACT

TAXI MARCEL & ZONEN

NOORDERVAART 41 

2200 HERENTALS

dispatch@taximarcel.be

014 21 77 37

VOORWAARDEN

ALGEMEEN

GOEDERENTRANSPORT

HUIFTRANSPORT

SNELTRANSPORT

KOELTRANSPORT

WAREHOUSING

© Taxi Marcel Herentals. Made with ❣️ by ONLINENOW

 • Facebook
 • Instagram