Vervoer van wagens en meer

Transport Taxi Marcel nvTransport Taxi Marcel en Zoon is een transportbedrijf. Het vervoert wagens vanuit Herentals, containers en goederen over heel Europa. Zowel voor vervoer van zaken van 1 gram tot 25 ton kunt u bij dit gespecialiseerd bedrijf terecht. Dit familiebedrijf die al meer dan twintig jaar bestaat gaat ook aan de slag als taxidienst. Dit gemotiveerd team van klantvriendelijke werknemers staat steeds klaar om u en uw goederen te vervoeren.

Luchthavenvervoer

Voor luchthavenvervoer naar eender welke luchthaven in België kunt u een beroep doen op de diensten van Transport Taxi Marcel en Zoon. De ervaren en charmante chauffeurs zorgen voor een zorgeloze start van uw vakantie of businesstrip.

Goederenvervoer

Ook voor goederenvervoer kunt u terecht bij Transport Taxi Marcel en Zoon. Dit transportbedrijf doet koeltransport, expresstransport, containertransport, conventioneel transport en ADR-transport. Het gaat daarbij steeds met de grootste zorg en efficiëntie te werk.

Neem contact op

Als u een bedrijf zoekt die uw wagens vervoert uit Herentals of elders dan kunt u vertrouwen op Transport Taxi Marcel en Zoon. Maak dus snel een afspraak. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst kunt u steeds contact opnemen met dit transport- en taxibedrijf. Alle werknemers helpen u in ieder geval graag verder.

Back to Top