Koeltransport

Laat Transport Taxi Marcel en Zoon uw koeltransport regio Herentals regelen. Dit transportbedrijf vervoert alle temperatuurgevoelige goederen zoals vaccins, medicijnen en voedsel in heel Europa. Dankzij het arsenaal perfect uitgeruste voertuigen en goed opgeleide chauffeurs is dit bedrijf de garantie om uw goederen in de beste condities te vervoeren.

Goed uitgeruste voertuigen

De voertuigen van Transport Taxi Marcel en Zoon zijn uitgerust met een bi-temperatuursysteem. Dat zorgt ervoor dat er verschillende producten met variërende temperatuurnoden kunnen getransporteerd worden. Dankzij een constante temperatuurregistratie in de laadruimte is het mogelijk om alles tijdens de rit goed in de gaten te houden. Na de levering bezorgt dit transportbedrijf u een volledig overzicht van de temperatuurniveaus tijdens de ritten.

Alle soorten goederen

Transport Taxi Marcel en Zoon kan voor u alle soorten temperatuurgevoelige goederen vervoeren zoals voedsel en levensmiddelen. Alle chauffeurs zijn goed opgeleid en weten perfect hoe te handelen binnen de HACCP-normen. Er is zelfs mogelijkheid tot transport in tri-temperatuur.

Contacteer voor meer info

U kunt steeds contact opnemen met Transport Taxi Marcel en Zoon als u meer informatie wenst of nog vragen heeft over het koeltransport in Herentals. De werknemers van dit bedrijf staan u graag te woord met duidelijke uitleg en waardevol advies.

Back to Top