Depannage

Laat Transport Taxi Marcel en Zoon uw depannage regio Herentals regelen. Het bedrijf beschikt over alle nodige transportmiddelen om verschillende soorten voertuigen veilig en efficiënt te transporteren naar gelijk welke locatie. U kunt dit transportbedrijf elke dag contacteren tussen 6 u en 22 u. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op de diensten van Transport Taxi Marcel en Zoon.

Binnen- of buitenland

Bij Transport Taxi Marcel en Zoon kunt u steeds terecht voor het laten ophalen van voertuigen in België maar ook in het buitenland. Hebt u bijvoorbeeld een occasiewagen gekocht in het buitenland maar hebt u zelf geen nummerplaten? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de wagen veilig bij de eindbestemming geraakt! Ook als u tijdens een vakantiereis uw auto willens nillens moest achterlaten kunt u rekenen op de diensten van dit transportbedrijf.

Kleine en grote voertuigen

Transport Taxi Marcel en Zoon vervoert zowel kleine als grote voertuigen. Het ophalen van alle voertuigen gebeurt steeds door een ervaren en betrouwbare chauffeur. Hij gaat daarbij steeds voorzichtig te werk zodat uw wagen in de beste condities terug ter plaatste geraakt. Uiteraard worden ook alle wettelijke- en veiligheidsvoorschriften steeds gerespecteerd.

Voor meer vragen of om een afspraak te maken voor een depannage in Herentals of elders kunt u steeds contact opnemen met Transport Taxi Marcel en Zoon.

Back to Top