Verschillende soorten containertransport

containertransportVertrouw op Transport Taxi Marcel en Zoon om uw containertransport regio Herentals op een veilige en efficiënte manier te regelen. Het transportbedrijf beschikt over heel veel verschillende containervoertuigen die voor elke soort transport inzetbaar zijn. Of uw lading nu temperatuurgevoelig is, of gevaarlijke goederen moeten getransporteerd worden, Transport Taxi Marcel en Zoon heeft sowieso de oplossing.

Alle soorten transport

Transport Taxi Marcel en Zoon heeft een moderne en uitgebreide vloot. Het bedrijf kan moeiteloos aan uw noden voldoen. Zo heeft het naast de klassieke 20, 30, 40 en 45 ft containers ook Reefer-containers met Genset-chassis voor een perfect behoud van de gewenste temperatuur. Ideaal voor als er goederen moet gevoerd worden die temperatuurgevoelig zijn. Daarnaast zijn er ook nog tankcontainers en ADR-transportvoertuigen om gevaarlijke goederen veilig en wel te vervoeren. Alle voertuigen zijn conform de Europese regels.

Port-to-door en door-to-port

Transport Taxi Marcel en Zoon heeft ook de exclusieve service van port-to-door en door-to-port. Dat kan in combinatie met warehousing op een van de logistieke sites van dit transportbedrijf. Op deze manier kan het bedrijf u een zeer flexibele, efficiënte en structurele dienstverlening bieden.

Neem gerust contact op met Transport Taxi Marcel en Zoon als u nog vragen heeft over containertransport in Herentals.

Back to Top